Goed horen is essentieel!

Wij informeren u eerlijk en objectief over alle hooroplossingen in functie van uw behoeften en budget. Daarom werken wij met alle merken van hoortoestellen en laten wij deze vrijblijvend en gratis testen zo lang als nodig, met de mogelijkheid tot een vergelijkende proef. Om de beste resultaten te bekomen, zo dicht mogelijk bij uw specifieke behoeften en in functie van uw oren, werken wij met de allernieuwste technologie in hoortoestel aanpassingen.

Wist u dat de aanpassing van een hoortoestel van essentieel belang is? Daarom werken wij als één van de eersten in België met de Free Fit! Door een buisje in uw gehoorgang te plaatsen, brengen wij uw gehoorverlies beter in beeld. Bijgevolg kunnen wij uw hoortoestellen nog preciezer afstellen voor een optimale geluidskwaliteit en dit vanaf de eerste afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

1. Hoortest

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende hoortest. Uit de resultaten kunnen we afleiden of u al dan niet in aanmerking komt voor een hoortoestel. Dit neemt slechts 15 minuten in beslag, dus twijfel niet langer om even binnen te springen!

2. Bezoek bij de NKO-arts

Indien u in aanmerking komt voor een hoortoestel, dan neemt u een afspraak bij de NKO-arts. Wij helpen u met plezier met het vinden van een arts in uw buurt.

Lees meer

De NKO-arts neemt opnieuw een hoortest af en geeft u een voorschrift mee. Met dit document kan u gratis en vrijblijvend een hoortoestel uitproberen. Dit voorschrift geeft u tevens recht op gedeeltelijke terugbetaling van hoortoestellen door de mutualiteit.

3. Keuze hoortoestel

Op basis van uw hoorverlies, uw behoeften en budget, kiezen we samen een hoortoestel dat u kan uitproberen tijdens de proefperiode. U kan steeds verschillende types hoortoestellen vergelijken.

4. Proefperiode

De proefperiode duurt gemiddeld 4 tot 6 weken. Elke week nemen we een afspraak om uw hoortoestellen te evalueren en eventueel bij te regelen om u een beter resultaat te bezorgen.

5. Aankoop hoortoestel

Bij de facturatie werken we steeds met het derdebetalerssyteem zodat u slechts de opleg betaalt.

6.Dienst na verkoop

Op al onze hoortoestellen hebt u steeds 5 jaar garantie en gratis nazorg. Deze garantie kan uitgebreid worden (diefstal en verlies) dankzij ons omnium contract. Alle afspraken voor bijregelingen en onderhoud zijn inbegrepen in de aankoopprijs van uw hoortoestellen.

Merken & modellen

Waar anderen vaak maar met 1 merk werken, werken wij met alle grote Europese merken van hoortoestellen (zoals BERNAFON, OTICON, PHONAK,..). Hierdoor hebben we een grote keuze om voor iedereen een oplossing op maat te vinden.

In functie van uw behoeften en budget kiezen we samen een hoortoestel waarmee u een proef gaat starten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze:

Soorten hoortoestellen

Achter het oor

Dit zijn de klassieke hoortoestellen die voornamelijk gebruikt worden voor matig tot zware hoorverliezen. Deze hoortoestellen kunnen reeds geleverd worden vanaf de basis prijscategorie.

Achter het oor
(open aanpassing)

Deze hoortoestellen worden gebruikt voor lichte hoogfrequente hoorverliezen. Ze zijn erg discreet en comfortabel in het oor.

Achter het oor
(luidspreker in het oor)

Deze toestellen behoren tot de laatste generatie van hoortoestellen. De luidspreker bevindt zich namelijk in de gehoorgang, dit geeft u niet alleen een meer natuurlijke klank maar ook meer versterking. Ze kunnen zowel voor lichte als zwaardere hoorverliezen aangepast worden. Deze hoortoestellen zijn erg discreet en comfortabel in het oor.

In het oor

Deze hoortoestellen zijn geschikt voor personen met een licht tot matig hoorverlies en een normale gehoorgang. Bij personen met een groter verlies geven deze toestellen echter vaak onvoldoende versterking. Ze zijn discreet maar geven minder comfort.

Onderhoud & BATTERIJEN

Het is belangrijk om uw hoortoestel goed te onderhouden. Daarom raden we u aan wekelijks het hoortoestel te reinigen en steeds kwalitatieve batterijen te gebruiken. Bij ons kan u terecht voor de onderhoudsproducten van Cedis en de batterijen van Power One.