Optische brillen

Een bril dragen is al lang niet meer vervelend. Fashion gaat tegenwoordig samen met functie.

Samen met jou gaan we op zoek naar een bril die perfect bij jou én je persoonlijkheid past. Ongeacht welke stijl je graag ziet: modern en tijdloos, kleurrijk, statement of net heel discreet. Ons ruim aanbod merken zorgt dat je hier vast en zeker jouw ding vindt!

Zonnebrillen

Zonnebrillen kunnen gecombineerd worden met glazen op sterkte. Een zonnebril op sterkte kan u meer rust en comfort bieden. Net zoals bij een gewone bril kan je kiezen voor unifocale of multifocale glazen. Ook als u een correctie nodig heeft kan u bij ons een keuze maken uit ons ruim aanbod monturen.

Sportbrillen

OAKLEY: De brillenglazen van Oakley zijn ontworpen om onder extreme belasting en hoge snelheid om een ongekende bescherming bij talloze zware omstandigheden te bieden.

EVIL-EYE: Innovatieve technologie, hoogwaardige kwaliteit en een perfecte harmonie tussen design, materiaal en optiek. Dat zijn de evil eye sportbrillen, die topprestaties verzekeren op het hoogste niveau. Elk model voor iedereen.

Glasleveranciers

Brillenglazen zijn er in alle soorten en maten. Van een eenvoudig glas om ver weg of dichtbij te kunnen kijken. Tot een gecompliceerd multifocaal glas waarmee u in alle situaties goed kunt functioneren. Wij kunnen glazen leveren van bijna alle bekende glasleveranciers.

Onze merken