Lenzen

Er bestaan vele soorten contactlenzen. Op basis van je persoonlijke levensstijl en hoe vaak je lenzen wil dragen, kiezen wij samen met jou het geschikte type lens. Om te weten of uw ogen ze verdragen kan u ze steeds eerst uittesten vooraleer u tot aankoop overgaat.

Als je overschakelt op contactlenzen ontdek je vaak een nieuwe vrijheid: je kan genieten van ultieme bewegingsvrijheid tijdens het sporten, nieuw comfort en je kan in een handomdraai een nieuwe look creëren.

Lenzen

Daglenzen

Daglenzen waren nog nooit zo populair. Ze zijn hygiënisch, veilig en erg handig om te gebruiken. Je moet ze ook niet onderhouden en je hebt geen lenzenvloeistof of een lenzenhouder nodig. En het is geen ramp als je eens een lens kwijtraakt.

Daglenzen bestaan bovendien in alle soorten en maten: torische en multifocale daglenzen, daglenzen met uv-filter, etc. Het aanbod is bijna onbeperkt.

Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte lenzen die je gedurende een of twee weken non-stop kan dragen (je hoeft ze niet uit te doen voor je gaat slapen). Als je ze toch wilt uitdoen, is het belangrijk om ze ‘s nachts te bewaren in reinigende lenzenvloeistof. Na 1 of 2 weken begin je met een nieuwe set.

 

Maandlenzen

Een maandlens is een zachte contactlens die je maximaal 30 dagen kan dragen. Voor het slapengaan moet je ze uitdoen en correct reinigen en bewaren. Na een maand vervang je de contactlenzen eenvoudig door een nieuw paar.

 

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen vormen een handige oplossing voor refractieafwijkingen zoals presbyopie, een kijkprobleem dat vaak ontstaat tussen 40 en 45 jaar.

Multifocale lenzen bevatten meerdere sterktes, zodat je voorwerpen op korte, verre en alle tussenliggende afstanden probleemloos scherp kunt waarnemen.

Formulier lenzen bestellen